دوشنبه, 30 مهر 1397
  • آگهی تور و توریسم
    سایت تخصصی تور
    Tor
  • تورهای مسافرتی و گردشگری
    Tours
  • آژانس های مسافرتی و گردشگری
    Travel Agency
  • بهترین هتل ها و اقامتگاه ها
    Hotel, Villa, Apartment
  • به کجا مسافرت کنید؟!
    اطلاعات جامع مسافرتی و گردشگری
    Tourism Attraction
ورود عضویت در سایت تور

ورود به سایت

نام کاربری (انگلیسی) *
پسورد *
مرا به خاطر بسپار

عضویت رایگان در سایت نیازمندی های تور

همه ی گزینه ها را پر کنید!
نام / شرکت (فارسی) *
نام کاربری (انگلیسی) *
پسورد *
تايپ دوباره پسورد *
ايميل *
تايپ دوباره ايميل *
تبلیغات سایت تور

كاريابي انديشه پويان عابديان

اطلاعات تماس ٠٩١٢١١٤٨٩٦٦
٠٩١٢٣١٨١٣٢٨
٨٨٠٨٠٣٠٨
٨٨٠٧٧٣٨٧ تماس مستقيم دفتر المان
http://www. andishepooyan.ir
تاریخ ثبت ۱۳۹۷/۰۷/۰۸
آگهی دهنده

توضیحات بیشتر

ویزای کار آلمان نوع دیگری از ویزای آلمان وجود دارد که علاقمندان می توانند با توجه به مهارت و مدرک دانشگاهی ، برای پیدا کردن کار به آلمان مهاجرت کنند شركت انديشه پويان
كاريابي المان و اتريش و اخذ ويزاي كار براي فارغ التحصيلان و متخصصين پزشكي و مهندسان ویزای کار آلمان??????? نوع دیگری از ویزای آلمان ??وجود دارد که علاقمندان می توانند با توجه به مهارت و مدرک دانشگاهیشان ، برای پیدا کردن کار به آلمان مهاجرت کنند و از این طریق در کشور آلمان اقامت دریافت کنند. به طور دقیق تر، متقاضی که برایش این نوع ویزا صادر می گردد ، فرصتی 6 ماهه در اختیار دارد که بتنواند در آلمان کار پیدا کند. ?? در طی این 6 ماه متقاضی حق هیچگونه فعالیتی غیر از کار خود و کاریابی ندارد و شخص می تواند در هر ایالتی از آلمان در جستجوی کار باشد. ?? پس از دریافت کار متقاضی موظف است به اداره مهاجرت شهر مورد نظر خود مراجعه نماید. در قدم اول متقاضی باید وقت از اداره مهاجرت بگیرد و در روز مقرر شده به همراه پاسپورت ، برگه عقد قرارداد کاری ، بیمه ، برگه ثبت سکونت و عکس به آن مرکز مراجعه نمایند. ?? شایان ذكر است که هیچ گونه محدودیتی در رابطه با ویزای جستجوی کار آلمان وجود ندارد و هر گونه مهارت و تخصص کاری مورد قبول است. ?? امکان صدور ویزای همراه برای این نوع ویزا وجود ندارد.  ???????????????? مدارک لازم برای اخذ ویزای جستجوی کار 1- فرم پر شده ویزای شینگن 2-پاسپورت معتبر و امضا شده + کپی 3- 2 قطعه عکس پاسپورتی 4-ترجمه شناسنامه 5- ترجمه ی مدرک دانشگاهی + ریز نمرات به همراه مهر تاییدی سفارت آلمان و کپی از تمام صفحات 6- تاییدیه مدرک ارزشیابی شده تحصیلی در آلمان ZAB ( در صورت امکان ) 7- رزومه کاری 8-مدارک کاری و یا فیش حقوقی(سوابق) 9-بیمه مسافرتی 6 ماهه 10- مدارک اثبات تامین مخارج خود در طول اقامت شما در آلمان ( پرینت و کارکرد حساب بانکی - سپرده و...) 11- انگیزه نامه   ???????????????? تمامی مدارکی که نیاز به ترجمه دارند باید به زبان آلمانی و یا انگلیسی ترجمه شوند. بعد از اخذ ویزا و رسیدن شما به آلمان ، موسسه مهاجرتی اندیشه پویان می تواند شما را در پیدا کردن کار مورد نظر خود در آلمان به شما مشاوره مطلوبی را ارائه دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاوران ما تماس حاصل نمایید. www.andishepooyan.ir ?? 88080308?? 66514111?? 09121148966?? 09123181328??

مبدا (آدرس)

تهران, ایران
ستارخان جنب پل ستارخان پلاك ٥٩٢